ImpalaTræf 2004 i Dyvig.


Årets Impalatræf i Dyvig startede rigtig godt med en frisk vind fra Nyborg hvor vi stævnede sydover først mod Svendborgsund og derefter mod Als og endelig Dyvig.
Efter at vi kom ned til Dyvig og sejlede ind i den meget lange smukke indsejling med lidt snævert vand ved indsejlingen der var lidt for "spændende" at sejle gennem og derefter kom vi ind i en meget smuk vig og en næsten fyldt havn i Dyvig. Efter at være kommet i havn kiggede jeg mig omkring efter de andre Impalabåde og fandt dem hvorefter vi alle arrangerede os så vi kunne være nær grillen der jo skulle anvendes on aftenen. Lørdag eftermiddag gik med lystig impalasnak mellem alle Impala-besætninger der med hyggesnak og diverse forfriskninger kulminerede med en super hyggelig grillaften, hvor impalasnakken gik lystigt.
Søndag formiddag stod med hygge og "reparationsbajer" hvorefter vi kunne friske os lidt op med nogle vandreture i i landskabet ved Dyvig.

Søndagen fortsatte indtil folk så småt begyndte at sive hjemad. Vi var dog nogle der blev til mandag hvor jeg selv sejlede hjemad til Nyborg med minder om en herlig tur til Dyvig.

Vi takker for endnu et supergodt ImpalaTræf.

Peder Andersen (DEN33 Monica)
ImpalaTræf Dyvig 2007