Impalatræf i Troense.


Årets Impalatræf i Troense startede rigtig godt fredag eftermiddag med en noget blæsende tur fra Nyborg hvor vi næsten lå underdrejet i superfrisk vind med pust på stiv kuling fra sydvest ved Lundeborg og Skårupøre. Efter at vi kom i læ mellem Tåsinge og Thurø var turen dog virkelig dejlig og man glædede sig til at komme i havn i en proppet havn i Troense. Efter at være kommet i havn kiggede jeg mig omkring efter alle de andre Impalabåde, men ledte forgæves. En opringning opklarede dog mysteriet. To andre lå og hyggede sig i Lundeborg fordi "det blæste lidt rigeligt".
Nå men lørdag middag nåede de andre også frem og vi kunne forberede at der nok kom et større rykind af Imapalabåde, da det jo ligesom var 25 års jubilæum for bygningen af de første både og dannelsen af Impalaklubben. Rykind'et kom da næsten halvdelen af Svendborgs Impalaer pludselig dukkede op i skikkelse af Philip Cossen i Funky Fish og Lars Chr.Nielsen i Adele, og de måtte lægge sig uden på Frede og Henning med deres 2 både og dermed spærrede næsten hele havnebassinet i Troense, der jo ikke er ret stort. Derudover var Simon Døssing (Profit) kommet fra Nørre Aaby i bil og ville lige kigge ind inden deres tur gik videre.

Så lørdag eftermiddag gik med lystig impalasnak mellem i alt 6 Impala-besætninger der med hyggesnak og diverse forfriskninger kulminerede med en super hyggelig grillaften.
Da det jo ligesom var et 25-års jubilæum havde Frede spurgt Henning Stenner, der selv bor i Troense, og som i sin tid byggede Impala 27 bådene, om at komme og få en snak hen over maden og forfriskningerne, hvor vi alle hørte om de spændende pioner-dage da man byggede alle Impala 27 bådene. En særdeles spændende historie for alle, især dem der ikke selv havde været med. Aftenen var superhyggelig og fortsatte indtil midnat hvor det lykkedes for alle at gå/vakle hjem til vores respektive både.

Søndag morgen mødtes vi igen og fortsatte indtil folk så småt begyndte at sive hjemad. Vi var dog nogle der blev til mandag hvor jeg selv sejlede hjemad til Nyborg i fint vejr.

Vi takker for endnu et supergodt ImpalaTræf.

Peder Andersen (DEN33 Monica)


Foto  fh.
Troense            Troense
Troense            TroenseTroense            TroenseTroense            Troensetroense            Troensedyvig            troensedyvig            dyvigthurø             thurø________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Impalatræf i Juelsminde.

Dette års ekstra Impalatræf i Juelsminde den 2010-07-17 må siges at være en succes. Alle de fremmødte både og besætninger var i et strålende humør og alle var mødt frem i god tid. Jeg selv ankom fredag aften til en totalt proppet havn, da jeg tog hele turen direkte fra Nyborg i frisk vind. Vi fik os en god Impalasnak før vi sluttede fredagen. Lørdagen gik med hyggesnak og kulminerede med en super hyggelig grillaften hvor vi havde grillen næsten for os selv da der lige ved spisetid kom en rigtig jysk "vasker" - en regnbyge på bare 10 min der ryddede de udendørs grillpladser på havnen. Vi fandt lige plads under balkonen på sejlklubbens hus, hvor vores 2 borde kunne være i en flot solskinsaften med grill og hygge. Det blev til en rigtig god Impalasnak henover aftenen. Der var dog en del travlhed på havnen, da der var et omrejsende tivoli der larmede og blinkede. Om søndagen blev Impalatræffet faktisk forlænget til Endelave, da vi alle sejlede derover for at finde lidt mere fred. Endelave har netop fået en meget flot ny lystbådehavn hvor der nu er plads til alle. Der fortsatte vi Impalahyggen hele søndagen med grill med mere. Mandag sejlede vi alle 3 - Phillip (DEN22 Anita), Brian (DEN41 Popcorn) og jeg Peder (DEN33 Monica) videre med mindet om et rigtig hyggeligt Impalatræf i Juelsminde/Endelave.

Vi takker for et godt ImpalaTræf.

Peder Andersen (DEN33 Monica)                            foto: Philip Schwartz

Juelsminde 2010          juelsminde 2010