<<< Tilbage
Impalatræf i Guldborg 2011.


Dette års Impalatræf i Guldborg den 2011-07-09 blev en oplevelse vi alle husker. Guldborg er et pragtfuldt sted der indbyder til ro og hygge. Guldborg har hverken berømte kirker eller store kulturelle bygninger.

Men Guldborg er sat på verdenskortet ved hjælp af en berømt bro, Guldborgsundbroen, en klapbro der er bemandet alle døgnets lyse timer og som på den måde styrer hele sejladsen igennem Guldborgsund. Hvilket jeg selv mærkede da jeg mødte frem efter mørkets frembrud fredag og fandt at broen ligesom ikke ville åbne sig for mig. Nå men lørdag formiddag var broen meget nemmere at komme igennem.

Guldborg Marina udfoldede sig for mig da jeg stævnede ind til vores Impala sommertræf 2011 og blev hilst velkommen af Steen (DEN 30 Miw), der har den fordel at han ligger fast i Guldborg. Mogens fra Fakse Ladeplads dukkede også op og så var vi ligesom samlet og kunne hygge os med en lidt "havnehygge" og snak om bådene over en forfriskning.

Vi nåede også at få tid til at inspicere fiskerihavnen og Guldborgs vartegn, Guldborgsundbroen der er lavet som klapbro i 1930'erne, og som fungerer upåklageligt i alle de lyse timer i døgnet.
Om aftenen var der spisning i klubhuset og vi hyggede os rigtig med maden og diverse small talk krydret med nogle forfriskninger. Det blev sent inden vi gik til ro efter en rigtig god aften blandt ligesindede. Søndag formiddag var der igen havnehygge, og derefter var der almindeligt opbrud og vi så frem til en god tur videre på vores færd med vore respektive Impalaer.
Impalatræf 2011 i Guldborgsund er en pragtfuld oplevelse vi vil oplagre blandt alle vore gode oplevelser i vore Impala 27'ere, der trofast år efter år bringer os der, hvor vi ønsker at sejle hen.

Vi takker for endnu et supergodt ImpalaTræf.

Peder Andersen (DEN33 Monica)Impalatræf Guldborg 2011            Impalatræf Guldborg 2011
Impalatræf Guldborg 2011            Impalatræf Guldborg 2011Impalatræf Guldborg 2011            Impalatræf Guldborg 2011________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Impalatræf på Tunø 2011.

Dette års Impalatræf nr. 2 på Tunø den 2011-07-23 blev en rigtig flot oplevelse der vil huskes. Tunø er en ø der hviler i sig selv, og som indbyder til ro og hygge. Jeg sejlede allerede hjemmefra Nyborg torsdag for at være i god tid og sejlede direkte til Ebeltoft for også at se den undervejs.

Lørdag morgen sejlede jeg derefter det sidste smut til Tunø, hvor Brian (DEN 41 Popcorn) allerede var ankommet lidt før mig.
Vi faldt hurtigt i snak og lidt efter ankom også Henning (DEN 55 Blume) som nu også var fremme. Vi fik hurtigt arrangeret et havnemøde hvor vi besluttede at udforske Tunø ved at gåtur gennem hele byen.

Da vi kom tilbage havde vi arrangeret med havnefogeden Vagn at der kom den lokale "bus" - en speciel vogn bag en traktor som Vagn også styrede, der kørte os rundt på hele øen samtidig med at han fortalte historier fra Tunø.

Det blev en lang tur rundt på øens mange hjørner og kroge, inklusive "lufthavnen" hvor øens overraskende mange fly stod. Da vi havde set hele øen inklusive klinter og marker nåede vi tilbage til havnen lige tids nok til at vi kunne starte grillen op.

Efter vi fik smidt nogle bøffer på grillen og checket de fugtige varer ud, fik vi en god aften med impalasnak. Det var fint vejr hele aftenen, der efterhånden blev sen inden vi tørnede ind for natten. Søndag var der igen havnehygge og impalasnak og vandreture blev det også til.

Impalatræffet 2011 på Tunø lakkede mod enden, og hver vendte hver til sit med minderne om et rigtigt godt træf, hvor vi fik nogle gode oplevelser.

Vi takker for endnu et godt ImpalaTræf.

Peder Andersen (DEN33 Monica)  

Impalatræf Tunø 2011          Impalatræf Tunø 2011
Impalatræf Tunø 2011          Impalatræf Tunø 2011
Impalatræf Tunø 2011          Impalatræf Tunø 2011