<<< Tilbage
ImpalaTræf i Kerteminde d. 29-30 juni 2013.


Dette års Impalatræf i Kerteminde den 2013-06-29 blev en rigtig god oplevelse at huske tilbage på. Jeg selv startede ud fra Nyborg tidlig lørdag morgen.
Jeg måtte sejle for maskine et stykke da der manglede lidt vind men med lidt motor gik det dog godt fremad. Da jeg nåede Storebæltsbroen var der dog en rimelig vind, dog godt krýdret med regn der stille men sikkert silede ned ad nakken på mig. Da jeg nåede Kerteminde vad regnen dog slut, men i stedet var der så en kraftig vind, med kuling i pustene.

I Kerteminde Havn kiggede jeg efter de andre impalaer, og fandt hurtigt min plads ved siden af Helle og Jan's Impala 27 der lå klar ved broen foran klubhuset, hvor vi skulle være ved vort Impalatræf.
Efterhånden dukkede de næste deltagere op, nogle havde dog valgt en firhjulet transportform til Kerteminde, på grund af det regnfulde vejr. Omkring kl 16 lørdag var alle så dukket op, og vi kunne starte op på vort Impalatræf 2013 med alle de forventede deltagere, og vi var således i fuld gang med vort træf.

Lørdag eftermiddag blev en rigtig hyggelig eftermiddag og aftensmad, hvor vi fik gang i stegen på grillen, med masser af mad, god plads ved grillen, udskænkning af klub-øl og forfriskninger og masser af hygge. Vi fik virkelig snakket rigtig meget Impalasnak, hvor vi fik vendt nogle Impala tips og tricks, der er en hemmelighed for de fleste, og som rigtig mange medlemmer kan få glæde af. Derudover kunne vi rigtig hygge os med maden og diverse small talk, krydret med nogle flere forfriskninger. Og alle beundrede de små kommende sejlere som Simon og hustru havde medbragt.

Da det blev ud på de små timer tørnede vi alle ind og måtte erkende at selv en Impala-sejler kan køre træt.

Søndag formiddag var der igen havnehygge, med morgenmad i sejlklubben, og havnehygge til midt på dagen, hvor vi hver for sig oplevede Kerteminde og dens hyggelige atmosfære, der er en fryd for øjet og de histore-interesserede.

Hen under aften mødtes vi til en afskedsøl, og dette års Impalatræf kunne endelig afsluttes.

Da vinden hele søndagen havde været på grænsen til kuling, ventede jeg selv til mandag før jeg begav mig ud på Storebælt, og med en god halvvind lidt foran for tværs kunne stryge afsted mod Nyborg.

Dette års Impalatræf 2013 var en succes, og jeg kunne stryge hjemad med 6 knob, mens de små bølger festligt klukkede omkring stævnen på min Impala 27.

Vi takker alle deltagere for endnu et supergodt ImpalaTræf 2013.

Peder Andersen (DEN33 Monica)           Impalatræf Kerteminde 2013


           Impalatræf Kerteminde 2013


           Impalatræf Kerteminde 2013


           Impalatræf Kerteminde 2013


           Impalatræf Kerteminde 2013