<<< Tilbage
ImpalaTræf i Helsingør d. 4 og 5 Juli 2015.


Dette års Impalatræf i Helsingør d. 4 og 5 Juli blev en super god oplevelse at huske tilbage på. Vel ankommet til Helsingør Havn fandt jeg hurtigt min plads ved siden af de andre Impala 27 både der der lå klar ved broen, hvor vi samledes til Impalatræf.
Hen over lørdagen dukkede de næste deltagere op, både de sejlende og de der havde valgt et firhjulet transportmiddel til Helsingør. Nogle på grund af afstanden fra Helsingør eller andre gode grunde. Omkring kl 16 lørdag var alle så dukket op, og vi kunne starte op på vort Impalatræf 2015 med alle de forventede deltagere. På denne måde var vores impalatræf således i fuld gang. Der var også lige tid til at fejre fremmødet med en "Anlieger" der slukkede den værste tørst.
 

Hen over eftermiddagen fik nogle af de friske folk også prøvet et par Stand Up Paddle brædder der kunne lejes på havnen. På denne måde var der nok at se til for alle mens vi fik en impalasnak og drøftede det flotte vejr plus impalaerne og hvad vi havde oplevet til søs.
Alt i alt blev lørdag eftermiddag en rigtig hyggelig eftermiddag i Impalaernes tegn.

Så kom aftenen og vi fik efter nogen besvær gang i grillen der blev fyret godt op for at give varme til de mange grill bøffer og al den anden mad der blev serveret på jollehusets altan med udsigt over hele Helsingør Marina. Vi fik masser af mad, god plads ved grillen, hyppig udskænkning af klub-øl og vin, masser af forfriskninger og hygge i og omkring de flotte lokaler.

Vi vil her benytte lejligheden til at takke Anita og Phillip for det fine arrangement.

I løbet af aftenen fik vi virkelig snakket rigtig meget Impalasnak, og fik debatteret og vendt de mange Impala tips og tricks, der er en hemmelighed for de fleste, og som rigtig mange medlemmer kan få glæde af.

Derudover hyggede vi os med maden og diverse small talk, krydret med nogle flere forfriskninger.

Det viste sig også at vi næsten tangerede den fine rekord for deltagere som var i Kerteminde sidste år. Ellers ikke siden vores rekordår i 2003 på Tunø har vi været så mange sejlere samlet til ImpalaTræf. Vi kan nævne Arne Knudsen DEN 36, Helle og Jan DEN 8, Phillip Swartz DEN 22, Per Henning DEN 5, Henning Hansen DEN 55, Peder Andersen DEN 33,
Vi takker meget for det store fremmøde til dette års Impala Sommertræf i Helsingør

Hen på de små timer fandt vi vores respektive Impalaer og tørnede ind og måtte erkende at selv en gæv Impala-sejler kan køre træt ud på de små timer.

Søndag formiddag var der igen morgenmad i klubhuset, og havnehygge til midt på dagen, hvor vi hver for sig oplevede Helsingør og dens hyggelige atmosfære, indtil vi afsluttede dette års succesfulde Impala Sommertræf i Helsingør.

Alle vil endnu engang benytte lejligheden til at takke Anita og Phillip for det fine Sommertræf.


Peder Andersen (DEN33 Monica)