<<< Tilbage
ImpalaTræf i Nivå d. 1. og 2. Juli 2017.


Dette års Impalatræf i Nivå d.1. og 2. Juli blev en super god oplevelse at huske tilbage på. Vel ankommet til Nivå Havn fandt de sejlende gæster hurtigt deres plads ved siden af de andre både der der lå ved broen, hvor vi alle var samlet til Impalatræf.
Hen over lørdagen dukkede de sidste deltagere op, både de sejlende, og de der havde valgt et firhjulet transportmiddel til Nivå. Nogle på grund af afstanden, kuling og regn eller andre gode grunde. Omkring kl 16 lørdag var alle så dukket op, og vi kunne starte op på vort Impalatræf 2017 med alle de forventede deltagere. På denne måde var vores Impalatræf i Nivå således i fuld gang. Der blev også lige tid til at fejre det fine fremmøde med en "Anlieger" der slukkede den værste tørst.
 
De fleste var mødt til en dejlig frokost kl 13 - 14 serveret af pigerne hvor vi hyggede og skålede til langt ud på eftermiddagen. Så en rundtur på Nivå havnefront og kunne samtidig pleje den evigt tørre plet der igen havde dannet sig i halsen. Det blev til en rigtig impalasnak, og vi drøftede det omskiftelige vejr plus impalaerne og hvad vi ellers havde oplevet til søs.
Alt i alt blev lørdag eftermiddag faktisk en rigtig hyggelig eftermiddag i Impalabådenes tegn.

Så blev det endelig aften med fint vejr og sol og vi fik efter fik således hurtigt gang i grillen der blev fyret godt op for at give varme til de mange grill bøffer, og al den anden mad der blev serveret på Nivå havnefront med udsigt over hele Nivå Marina. Vi fik masser af mad, god plads ved grillen, hyppig udskænkning af klub-øl og vin, masser af forfriskninger og hygge.

Vi vil her benytte lejligheden til at takke arrangørerne for det fine arrangement.

I løbet af aftenen fik vi virkelig snakket rigtig meget Impalasnak, og fik debatteret og vendt de mange Impala tips og tricks, der er en hemmelighed for de fleste, og som rigtig mange medlemmer kan få glæde af.


Derudover hyggede vi os med maden og diverse small talk, krydret med nogle flere forfriskninger.


Vi takker meget for det store fremmøde til dette års Impala SommerTræf i Nivå.

Hen på de små timer fandt vi vores respektive køjer og tørnede ind og måtte erkende at selv en gæv Impala-sejler kan køre træt ud på de små timer.

Søndag formiddag var der igen morgenmad i klubhuset, og havnehygge samt en rundtur til Nivågård og Nivå Teglværk. Det blev en frisk spadseretur der bød på god motion. Alle var tilfredse med Nivå og dens hyggelige atmosfære, indtil vi afsluttede dette års succesfulde Impala Sommertræf i Nivå.

Alle vil endnu engang benytte lejligheden til at takke arrangørerne for det fine Sommertræf.


Peder Andersen (DEN33 Monica)

Fotos: Peder, Frede og Jette                 Impalatræf 2017      


                 Impalatræf 2017      


                 Impalatræf 2017      


                 Impalatræf 2017      


                 Impalatræf 2017      


                 Impalatræf 2017      


                 Impalatræf 2017      


     


Tak for denne gang