<<< Tilbage
ImpalaTræf i Egensedybet den 30. juni og 1. juli. 2018.


Vi ankom løbende til Egensedybet i vores impalaer fra torsdag til lørdag. Efter en meget spændende indsejling med lavt vand (og stor lyst til at slukke for ekkoloddet) ankom vi til Otterup Han, Egense dybet, på bagbord side.

Svala-pala har hjemhavn i Egensedybet og vi blev modtaget af Arne og Birgit, som anviste pladser i den lille fredelige havn. Frokost arrangement kl 13.00, dejligt forberedt af Arne og Birgit, som også havde tænkt drikkevarer til super billige penge. Til frokosten deltog besætninger fra 7 impalaer, senere ankom formanden, med frue, i bil fra Helsingør. Førstegangs–deltager Steen Egedesøe ankom også i bil, da hans impala ligger i Rantzausminde ved Svendborg. Efter en hyggelig frokost bød værtsfolkene på en vandretur i det skønne landskab. Vi besøgte herregården Hoffmansgave, som har været i slægtens eje i århundreder, men nu er drevet af en fond. Der drives landbrug med malkekvæg. I parken er adskillige eksotiske træer og buske, som gennem tiderne er importeret hertil.

Efter 2 timers dejlig, men varm, gåtur ventede der kaffe, kage og kølige drikke i klubhuset.

I baghaven blev den store grill tændt og aftenens middag forberedt. Arne og Birgit havde indkøbt og forberedt det hele. DET VAR FANTASTISK, og der var masser af mad. Vi indtog måltidet i aftensolen, ved et langt bord på bagsiden af klubhuset. Sang og god stemning bredte sig og alle hyggede sig. Senere på aftenen lokkede Jette, formandens bedre halvdel, os alle i pavillonerne til portvinsskål. Stille og roligt sluttede aftenhyggen og freden bredte sig i havnen.

Søndag morgen var de morgenfriske værter igen klar med morgenkaffe, frisk morgenbrød og FYNSK brunsviger. DEJLIGT. Formiddags udflugt til folkeminde samlingen i det gamle hønsehus. Godt med lidt kultur. Gåtur langs vandet tilbage og væske indtag i pavillonerne med havudsigt.

Frokost tid igen, samme fantastiske service som dagen før. Herefter begyndte de forskellige at bryde op. Der var dog mulighed for at blive til næste dag for dem der ikke havde travlt. Søndag aften bød på restemåltid fra lørdags middagen og hyggeligt samvær igen. Danmark skulle spille fodbold og tabte kampen, så underholdningen var lidt anderledes, men jo også kultur, blot på et andet plan. Arne og Birgit´s fantastiske service ankom også mandag morgen med frisk morgenbrød, hva´ kan man ønske sig mere. Det var skønt vejr og dejlige faciliteter, og et helt igennem fantastisk arrangement.

Tak til SVALA PALA
Lene / Mogens fra Andrea DEN 3 , Thurø
Fotos: Peder, Frede og Mogens                 Impalatræf 2018      


                 Impalatræf 2018      


                 Impalatræf 2018      


                 Impalatræf 2018      


                 Impalatræf 2018      


                 Impalatræf 2018      


     


Tak for denne gang