Impala-træf 2001 på Omø


Efter at have været ejere af en Impala i flere år, besluttede vi os omsider til at deltage i et træf, voldsomt inspireret af generalforsamlingen i Nyborg, november 2000!

Vores eneste betænkelighed var på den yngre del af besætningens, Anna og Sigrid begge 6 år, vegne, men vi vidste jo, at formanden har børn i samme aldersklasse, så det løste sig nok. Vi ankom til Omø dagen før træffet, i ”tropisk” varme. Mens vi fik os en dukkert, ankom ”Madam B” med Jan, Jette og 5 årige Clara og Theis på 9 mdr. (Yes, der var børn med!) og snart gik snakken, og der blev udvekslet ferieerfaringer, motorudskiftning, sejlkøb - og børnesikkerhed.

Vi tyvstartede træffet med grill og rødvin om aftenen. ”Rubin” med Britt, Nick, Louise på 4 år og Clara på 1½ år, ankom om natten, så nu var børneproblemet definitivt løst. I løbet af lørdagen kom Freddy og Karen i ”ikk’noet” , Axel og Lone i ”TI-BI” , ”Freetime” med Frede og Sonja, ”Monika” med Peter og Merete og sidst på eftermiddagen ankom Mogens og Lene i ”Andrea” alle med familie og på vej til eller fra ferie. ”Madam B” fik arrangeret en sightseeingtur rundt på Omø.

Her fik vi en festlig og morsom indføring i livet på en ø af ex-fyrpasser, Henning. Senere var der inspektion af udstyr og motorrum med en del læskedrik på grønne flasker. Kl. 19.00 mødtes vi på pladsen til fælles grill. Klubben beværtede med øl, sodavand og Gl. Dansk, god legeplads til ungerne, vejret var fint, maden var hjemmelavet - så der var lagt op til en hyggelig aften, hvilket vi også fik med snak og hygge. De fleste var til rødvin, så der var faktisk ret meget øl tilbage - som måtte fortæres næste formiddag og middag, hvilket dog også blev klaret!

Under spisningen brød en frituregryde i brand i havnens grillkiosk, hvilket vistnok gjorde den ukampdygtig for resten af året. Interessant var det dog at følge slukningsarbejdet, som kom til at stække sig over et par timer og endte med en ”storalarm”, hvilket fik ihærdige lystsejlere til at slukke branden med et par 2 kg slukkere. Det var naturligvis trist for grillejeren og en uheldig bilist. som påkørte noget stort og tungt, da han skulle til ”ildebrand”, men som vores guide kommenterede dagen efter, så skete der mere på Omø den aften, end der var sket i hele hans barndom.

Søndag skulle ”Andrea” hjem, de havde haft 2 uger på Rügen, og senere tog Freddy og Karen også hjem, da de skulle på arbejde. Vi andre blev en dag mere og gentog lørdagens succes (uden ildebrand), inden vi i løbet af mandagen brød op med et meget vellykket og hyggeligt træf i bagagen. Kun savnede vi alle jer, som ikke var med, men vi ses til Impalatræf 2002 – gerne på Omø igen.

skriver.gif (182 bytes)Kirsten & Sam D 20 “Rosita”.

 

Klik for stor billede
Forfatteren nyder en af de grønne i ”Rosita”.

Klik for stort billede

Klik for stort billede
Træf på Omø er også for børn. Gummibåden som Nick vandt for sin sejr på "Fyn Rundt" sidste år gjorde stor lykke.

Klik for stort billede
Impala klubben ombord i Omø’s varmeste grisevogn på rundturen. Varmen klarede vores guide Henning ved at sparke den forreste plade i stykker.

Klik for stort billede

Klik for stort billede
En pause på rundturen. Den eneste, der ikke holdt pause var guiden.

Klik for stort billede

Klik for stort billede
At få plads til 5 Impalaer ved siden af hinanden i en overfyldt sommerhavn er noget af en bedrift. Fra venstre ”ikk’noet”, ”Madam B”, ”Rosita” ”Rubin” og ”TI-BI”. De sidste 3 måtte ligge lidt fra disse 5.