Impalasnak omkring teknik

Her har vi Impalasnak omkring teknik.

Giv en kommentar og lad os høre om din mening,
eller dit spørgsmål.

Klik her for at deltage i debatten

7 Responses to “Impalasnak omkring teknik”

 • BoThejls:

  Jeg her fugt i fineren under lugekarmen. Hvordan holder man HELT tæt for indtrængende vand. Svar her er fint, men det er også velkomment at ringe 20405004

 • BoThejls:

  Mon der er nogle der har erfaringer med revnen/samlingen mellem skrog og køl. Er det blot at spartle male, eller kommer der en dag hvor kølen skal af og genmonteres?

 • Fiona:

  Hej
  Jeg har en impala 28. Er der nogen herinde der ved hvorfor min motor (buhk dv10 diesel) spytter vand fra et lille lufthul der sidder lige bagved vandpumpen..?? Og muligvis hvad det lille hul bruges til..??

  På forhånd tak for hjælpen.

  Mvh Thomas…

 • Jesper Sivertsen:

  Hej jeg har en Impala27 hvor jeg forsøger at afmontere roret.
  Jeg har kunne løsne rorstammens gevind ved at dreje stammen med en tang, men nu er der ikke mere gevind tilbage. Stammen sidder dog stadig meget fast. Hvordan får jeg rorstammen løftet op.
  Jeg har i øvrigt konstateret at det ikke er lejerne i holderne på båden der er slup i, men selve befæstningen af rorstammen nede i roret. Er der andre der har været ude for det og hvad kan man gøre ved det ?

  Med sejlerhilsen
  Jesper Sivertsen DEN 18

 • Jørgen Christiansen:

  Under min totalrenovering af Impala 30 DEN 4, har jeg fjernet den røde maling på struberne på fribordet og har vandslebet og poleret de originale striber i gelcoaten, således står de nu i farve og glans som en ny båd. Jeg har lidt småskrammer i fribordet, er der nogen der kender den oprindelige hvide gelcoat nuance som impalaerne er støbt i?
  Vh.
  Jørgen Christiansen IMPALA 30 DEN 4

 • admin:

  Hej
  Alle os der har en Impala 27 med rød stribe har det problem at den skal friskes op en gang imellem. Vi arbejder på at finde den helt rigtige type maling for det og nøjagtige farve, der passer til den farve båden er “født” med. Vi arbejder på at have det klar inden foråret hvor vi skal klargøre, da det er her man står med problemet.

  Peder Andersen DEN 33

 • admin:

  Jeg har som mange andre et ønske om at kunne få ladet mit batteri med solceller, som man ser at mange andre både er forsynet med.

  Er der nogen der har erfaring med det??

  Hilsen
  Peder Andersen DEN 33

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.